18 fullgångna veckor, 18+0 !


Då har vi redan gått 18 fullgångna veckor och jag har känt av dina små slag, sparkar och rörelser i magen under några dagars tid nu och det är bland det underbaraste jag känt.
Den första rörelsen i magen kände jag den 21 Maj 2010, vecka 18 (17+3).
Rörelserna är som en liten pingisboll som trycker till längst ned på magen och det är verkligen en sådan underbar känsla som jag inte vill skall gå över. Pappa har även varit
där med sina händer och vill känna dig, vilket han lyckats fått göra några gånger. 
Det är ju klart att du vill hälsa lite på honom med.

Nu längtar jag bara efter att få känna dina rörelser i magen oftare, jag försöker massera, smeka och klappa lite på dig ihopp om att få känna dig, men det är inte alltid du vill.
Du kommer nog bli som mamma din, en envis liten rackare.

Nu är det inte många dagar kvar tills vi äntligen får se dig, den 3 Juni 2010 är det dags för ultraljud och jag kan inte ens föreställa mig vilken känsla det kommer vara att äntligen få se dig. Jag minns den första känsla jag hade, när jag för första gången kände dina rörelser i magen och det var helt obeskrivligt. Så jag kan inte ens föreställa mig känslan när jag äntligen får se dig för första gången. Det kommer vara bland det underbaraste jag upplevt.

Du är nu ungefär 17cm från huvudet till stjärten och du väger ungefär 220gram.
Jag kan inte riktit förstå att jag har dig i min mage, en liten bebis som är 17cm lång.
Att du ligger där i och bara njuter ihop krypen i fosterställning.

Jag och pappa har även bestämt att vi vill veta om du är en flicka eller pojke när vi gör ultraljudet, om dem kan se det. För oss spelar det absolut ingen roll vad du har för kön, men vi tycker bara att det skulle vara kul att veta. Det enda vi ber och hoppas på är att du skall komma ut helt frisk och kry, det är det enda som har betydelse för oss.

Jag har dock drömt drömmar om ultraljudet och då har det visat sig att du var en flicka,
så vi får se om drömmarna stämmer eller inte.

All min kärlek till dig, det underbaraste som finns 
<3


   
Så här stora är vi efter att ha gått 18 fulla graviditets veckor.
25 Maj 2010

RSS 2.0