Dodo ♥

 
Lämningen idag, första dagen efter helgen, det gick inte alls bra.
 
Idag skulle hon börja klockan 11 på Förskolan, vi kom dit till klockan 11, men ingen personal var där. Det var personal ifrån andra avdelningar som Nova inte alls bekantat sig med ännu. När klockan var 11,15 så fick personalen hämta Novas pedagoger. Så lämningen idag vart inte alls bra, det är ju meningen att det skall vara lie snabba lämningar nu, att vi bara skall pussa och vinka hejdå och sen gå, nu var vi ju med henne i nästan 20 minuter innan personalen var redo att ta emot henne.
 
Kan man inte tabort planeringen eller ha planering en annan tid när man har inskolning, det gäller ju bara ett planeringstillfälle, det måste ju gå att lösa. Idag skall hon gå ifrån klockan 11 till  klockan 14, vad får hon ut av det egentligen? Hon skall dit och äta lunch och sen skall hon sova. Inskolningen började även en Tisdag, just för att dom har planering på Måndag.
 
Lämningen vart inte alls bra, hon skrek massor och gick knappt att trösta. Vi gömde oss ute i hallen i säkert 10 minuter innan hon vart någorlunda lugn. Det kändes inte alls bra.
 
Det är tur att hon har sin smutsiga Dodo på Förskolan, men när hon är sådär jätte ledsen, då duger faktiskt inte ens han och napp är inget vi använder, det har inte Noah heller gjort.
 
31 Augusti 2015
Dodo
RSS 2.0