22 fullgångna veckor, 22+0 !


Idag så har vi gått 22 fullgångna veckor och veckorna verkligen bara springer iväg. Jag hinner knappt med känns det som. Så om det forsätter i det här tempot så har vi nog dig här hos
oss snart och som vi längtar efter dig.

Magen växer på för fullt, den blir inte mindre direkt. Men jag har fått mig en rund liten kula som tittar fram och det känns helt underbart att veta att det är du som växer där inne. Men det känns verkligen ovant att vara så här stor och att vågen visar så mycket som den gör. Eller mycket och mycket visar den inte, för jag har tack och lov inte gått upp så jätte mycket ännu. Men vågen visar ju siffror som jag aldrig sett förr när jag ställt mig på den.

Men du skall ju växa till dig en hel del där inne, så det är ju inte så konstigt att även jag växer här ute. Det är ju så mycket som skall utvecklas på dig tills du är redo att komma ut till oss.
Du är nu ungefär 22cm från huvudet till stjärten och du väger ungefär 510gram. 

Dina rörelser känns mer och mer tydligt nu samt att jag även ser dem jätte tydligt på magen, det är verkligen hur mysigt och underbart som helst. Du är verkligen en livlig liten en där inne, du rör dig för fullt hela dagarna. Det mysigaste är helt klart på kvällarna när du putar ut med rumpan eller vad du nu har för dig där inne. För det blir som en liten boll på min vänstra sida om magen som sticker upp och det ser verkligen jätte roligt ut.

All kärlek till dig, det finaste som finns
<3


 
Tänk att du som vuxit så mycket under 22 fulla graviditets veckor
22 Juni 2010

RSS 2.0