Första gången jag var ifrån Noah

 

Idag var det första gången som jag var ifrån Noah, den 27 November 2010
och idag var det även första gången som killen fick vara hemma själv med Noah.

Jag har ju varit ifrån Noah förut, men inte på samma sätt som idag. Då har det ju bara varit att killen tagit med Noah för att gå till läkaren när vi låg uppe på bb och jag inte orkade följa med för att jag hade så himla ont. Men jag har aldrig varit ifrån han nån längre stund förns idag.

Så idag blev det en liten tur för mig och lilla syster Malin på stan och det var verkligen jätte kul. Vi  shoppade lite och så lunchade vi även tillsammans.

Så idag var första dagen som killen fick vara själv med Noah ett tag, 3,5 timma var jag ifrån Noah för att vara exakt och det var riktigt jobbiga timmar. Så det kommer inte ske på ett bra tag igen, men det var nyttigt. Men om jag saknade mitt hjärta, det blev även så att jag ringde till killen några gånger under dom timmarna och kollade hur det var där hemma och så att han inte hade glömt att ge hjärtat mat.

Men det var så himla mysigt att komma hem och bara sätta sig ner och mysa en massa med skrutten. Tänk sen när jag skall åka iväg med lill syrran till Thailand i 3 veckor. Det kommer bli riktigt jobbigt för mig. Jag kommer börja gråta hur mycket som helst på flygplatsen när jag skall säga hejdå till mina killar och sen inte se dom på 3 veckor.

RSS 2.0