såklart

 
Jag fick en tid hos vårdcentralen idag och såklart så tror och hoppas jag att jag är mer frisk än vad jag såklart är. Men jag jobbar fortfarande på att vara tillbaka på jobbet nästa vecka. Det som var mest chockande är att min feber fortfarande håller i sig och det var såklart inte alls bra. Så jävla typiskt. Men nu fick jag i alla fall äntligen en ordentlig hostmedicin utskriven mot denna hemska hosta.
 
Jag skall försöka orka vara så aktiv som möjligt denna vecka, så det inte blir en för stor kontrast för kroppen nästa vecka, för då hoppas jag på att vara tillbaka på jobbet.
 
Jag som var så nöjd att jag hade klarat mig ifrån alla baciller när Nova hade detta i 4 veckor och sen fick Noah vattkoppor i 2 veckor. Men när jag väl började slappna av och tyckte att det gick åt rätt håll här hemma, då började jag känna mig allt sämre för varje dag som gick. Men som vanligt bet jag bara ihop och självklart vart även jag sjuk och åkte på influensan och mitt i det så fick Nova vattkoppor. Då var det bara för mig att återigen bita ihop och ha fokus på henne. 7:e och sista veckan nu, tack!
 
29 Februari 2016
Sjukskriven veckan ut
RSS 2.0