Åtta veckor sen

 
Vardagen har inte riktigt räckt till och det blev som jag skrev efter fitnessgalan, träningen som kommit i fokus och självklart mina barn. Nu hoppas jag att jag lyckats få rutin på allt med träning, familj, två barn, en sambo som jobbar mycket och man själv jobbar heltid. Det är ett riktigt pusslande.
 
Jag funderar även på att ta min pt igen och då börja med han den 4 Juni, precis när jag går på semester. Men jag får se, måste tänka igenom det lite. För då blir det verkligen att inte äta något gott alls på hela sommaren och hela semestern. Men jag är bra sugen.
 
Sen har det ju självklart hänt en massa annat under dessa åtta veckor förutom träning, vi har varit sjuka, vi har hittat på en massa utflykter, det har shoppats en del, lill syrran har fyllt 25år, vi har varit på besök i Noahs skola, avslutningssamtal, midsommarfirande och en massa annat.
 
Och efter fitnessgalan så fastnade jag för detta underbara märke, gymshark. Så det har jag handlat en hel del nytt i och även köpt på mig en massa stora oversize myströjor till hösten. Jag älskar hösten, myskläder, tända ljus, filmkvällar i soffan, unna sig lite gott. Nyttig hela sommaren och köra 10 veckor med pt och sen unna sig lite i höst, det blir ju perfekt. Det lutar åt att det blir pt i sommar.
 
30 Juni 2016
Lite träningsbilder
RSS 2.0