Sakta men säkert


Nu på kvällen så var det andra gången som Noah fick titta Tv/Film en snabbis. Första gången som han tittade lite på Tv var den 2 April 2011 och nu andra gången, lite film den 30 April 2011. Bara barntillåtet Tv program och film såklart.

Han har båda gångerna bara fått tittat en jätte pytte liten stund, max 5 minuter om ens det. Jag känner mig inte riktigt bekväm med att låta han titta på Tv/Film, så det blir och är babysteps för mig på den fronten. Dom två gånger som han tittat på Tv/Film så har han inte visat något större intresse för det, utan han har tröttnat väldigt fort.

Jag vet att många föräldrar, i princip alla låter deras barn få titta på tv och film redan från första början. Men jag har haft väldigt svårt för det då jag vet vissa barn som har börjat drömma marddrömmar varje natt och vakna upp skrikandes. Så jag har dragit ut på det väldigt mycket här hemma och det är absolut inget Noah kommer få börja med än på ett tag. Det enda han har fått tittat på var ett barnprogram i kanske 2minuter första gången och andra gången var det Nalle Puh i kanske 3minuter. Men att vi skulle ha Tv:n på medans han leker här hemma och låta han få titta på vanliga Tv program, det kommer inte på frågan.


30 April 2011
Fösta gången Noah tittar film

RSS 2.0