Ängsliga lilla killen


Nu är vi hemma ifrån vår kvälls cykeltur och att cykla till mitt jobb var verkligen ingen höjdare, ju närmare vi kom jobbet desto mer jobbigt vart det för Noah, mitt lilla hjärta. Det var nästan som att han förstod att hans mamma kommer spendera många timmar av vardagarna där nu och inte hemma med han längre, för han vart så otroligt ledsen emellanåt. Så det blev lite cykelpauser för oss och flaskan är verkligen kanon att ha med sig, det är Noahs napp.

Det tog nästan 40 minuter att cykla till jobbet, så det borde går betydligt fortare imorrn. För nu kunde man ju inte cykla så fort som man ville med en liten Noah i cykelstolen. Men jag gillade inte alla uppförsbackar som jag skall ha påvägen till jobbet. Dom var verkligen hemska.

Imorrn blir det att gå upp klockan 4,30 så att jag hinner träna på Löpbandet innan det blir att cykla nästan 1 mil till jobbet. Jag älskar när man kan få in gratis träning sådär i vardagen, helt underbrt Så nu skall jag krypa ner i sängen med en bok, lärobok och läsa på lite inför jobbet imorrn. Det känns som att jag tappat en massa, men när man väl börjar läsa så är allt så självklart. Så nu skall jag läsa på lite om mitt läraryrke så att tankesättet verkligen finns där.




31 Augusti 2011
Nappflaskan är toppen

RSS 2.0