Vi skall flytta

 
Jag är så glad. Vi har fått en ny lägenhet, en större lägenhet och det behövs! 7 rum och kök i gamla stan på köpmangatan med öppen brasa. Kontrakt och allt är påskrivet och vi flyttar i början av Februari. Det känns helt underbart. Det är en etage lägenhet på 200kvm med en 12kvm terass med utsikt och solnedgång mot Eskilstuna ån och en 8kvm terass mot resturang Gästis.
 
Lägenheten är helt underbar och ibland behövs en ny start, detta kommer bli helt underbart. Jag riktigt längtar tills vi flyttar och får boa in oss i nya lägenheten, inreda och fixa. Det tråkiga är Novas rum, som är väldigt litet, men får försöka få det så mysigt som möjligt och sen den där trappen till övervåningen där allas sovrum kommer vara. Det kommer få bli en lekhörna i nåt av rummen på nedervåningen.
 
Jag har redan börjat handla saker till nya lägenheten, ljuslyktor. Det finns två saker som jag inte kan få för mycket av och det är ljuslyktor och tomtar. Till jul blir jag som tokig i tomtar och nu kan jag handla ännu fler tomtar med gott samvete eftersom vi får en nästan dubbelt så stor lägenhet.
 
31 Oktober 2014
Lite nya ljuslyktor
RSS 2.0