Vi tar helg med en rejäl trötthet

 
Natten, dagen och kvällen har varit väldigt tuff. Jag har varit så trött, druckit en massa energidrycker under dagen för att orka med. Jag känner att jag absolut inte varit den bästa mamman idag, absolut ingen rolig känsla, tack och lov att den inte kommer ofta. Tänk vad stor betydelse sömnen har för hur vi mår och orkar med.
 
Det vart inget jobb för mig idag, inget experiment med barnen, inget runtvisande för föräldrar. Men allt hade gått kanon endå och vi har inskolning av två pojkar i mitten av September. Nu har vi även börjat få rutin på det mesta på jobbet, vi gjorde ju om innan semestern, så det har varit lite förvirrande både för oss personal samt föräldrar. Men nu har allt börjat landa och man har kommit in i allt. Rutiner är inte bara viktigt för barnen, även för oss vuxna.
 
Ikväll kommer det garanterat bli att ta kväll tidigt, hoppas på en bättre natt samt en del sömn så att man orkar med morgon dagen. Noah har sovit en del under dagen, vilken han behövt och haft en massa energi för bus och lek. Man skulle behöva lite av barnens energi.
 
 
31 Augusti 2012
Mitt älskade barn
RSS 2.0