Noah och spiralleksaken


Med tanke på att Noah är så liten och inte kan berätta vad han vill, så är det jag som plockar fram lite olika leksaker som vi leker med här hemma. Det är viktigt att det inte blir för mycket leksaker eftersom det kan bidra till att barnen blir stissiga, att dom inte vet vilken leksak dom vill leka med och dom blir förvirrade och har jätte svårt att koncentrera sig. Så här hemma tar jag oftast bara fram en leksak åt gången men ibland har det även blivit fler, det är lite olika.

Men idag så har Noah i princip bara lekt med hans spiralleksak som han fick av sin moster Therese och den har varit extra rolig att gnaga på och stoppa i munnen som allt annat. Men han var faktiskt duktig och hade den inte bara i munnen, utan idag så använda vi händerna lite också och utforskade var det var för konstig sak som låg där på golvet.

Men det är en leksak som jag tycker är bra för barnen att leka med när dom ligger på mage eftersom den är lång och det finns olika saker som dom kan leka med. Dom olika sakerna som hänger i den här spiralleksaken har precis som Noahs sängorms spiral olika egenskaper. Drar man i en sak så vibrerar den, tar man på en annan sak så prasslar den, en annan sak piper om man trycker på den och sen finns det även en liten spegel. Hur underbar leksak som helst, så den här och hans sängorms spiral är verkligen toppen leksaker.

RSS 2.0